Ismét feltűnt a színen az Oppo R11

0

Alig néhány nappal azután, hogy az Oppo R11 feltűnt egy televíziós reklámban, a készülék ismét felbukkant. Ezúttal néhány renderelt képen tekinthetjük meg az okostelefont, amelyek bár elég homályosak, megerősítenek néhány olyan dolgot, amelyeket eddig is sejtettünk. 

A képeknek köszönhetően ismét meggyőződhetünk arról, hogy a készüléknek duál hátlapi kamerája, valamint kétféle színvariációja biztosan lesz: rózsaszín és arany.

Ezen túlmenően az okostelefonról azt pletykálják, hogy egy nyolcmagos processzor fog a belsejében zakatolni mégpedig 2.2 GHz-en. A kijelző képátlója 5.5 hüvelyk lehet, amin Full HD felbontásban jelennek meg a tartalmak. RAM-ból 4 GB kerül a szerkezetbe, a belső tárhely kapacitása pedig 64 GB lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=y-rZ7FeIKN4

A korábban már említett duál kamerakiépítés 16 megapixeles fotókat készít, ehhez képest a frontoldalon egy nem kevesebb, mint 20 megapixeles apparátus teszi majd a dolgát. Az Oppo R11 már gyárilag Android 7.1 operációs rendszert fog futtatni, ha hihetünk az eddigi szóbeszédeknek.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid