Ismét porondon a Samsung Galaxy C7 (2017)

0

Miután megkapta a Bluetooth, Wi-Fi, valamint a kínai telekommunikációs hivatal tanúsítványát, a Samsung Galaxy C7 2017-es kiadása ismét reflektorfénybe került. Ezúttal a dél-koreai vállalat kínai részlegének a honlapján tűnt fel a készülék, ahol közzétették annak támogatási oldalát. 

A telefon várhatóan egy nyolcmagos processzorral fog büszkélkedni, amelynek órajele 2.39 GHz lesz. A megjelenítő képátlója 5.5 colban állapítható meg, a felbontás pedig Full HD. Többféle kiszerelésben lesz kapható a készülék, számíthatunk 3, illetve 4 GB RAM-mal, valamint 32 és 64 GB belső adattárolóval ellátott változatra egyaránt.

A telefon hátoldalán egy duál kamerakészlet található, 13 valamint 5 megapixeles érzékelőkkel, amelyek egymáshoz képest vertikálisan helyezkednek el. A képernyőn felőli oldalon egy 16 megapixeles megoldásra bukkanhatunk, tehát gondoltak az önfotózás szerelmeseire is. A telefonon futtatott rendszer Android 7.1.1 Nougat, az akkumulátor kapacitása pedig 2850 mAh.

A hivatalos debütálásról egyelőre nincs információ, de a korábbi, és a mostani fejlemények tükrében valószínűleg már nem sokat kell várnunk arra, hogy a duál kamerás Samsung Galaxy C7 (2017) elinduljon hódító útjára…

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid