Itt a 24 karátos arannyal borított HTC One M9

0

Túl átlagosnak találod a jelenlegi telefonod? Úgy érzed, hogy az arany színű HTC One M9-ed nem csillog elég fényesen? Van felesleges 700 ezer forintod? Akkor itt a megoldás! A Goldgenie nevű angol cég ugyanis bemutatta a 24 karátos arannyal borított HTC One M9-et, ami nélkülözhetetlen, olcsó… fényes.

Kétféle luxustelefon van a piacon. Az egyiket a gyártója (pl. az angol Vertu) saját maga tervezi és építi a legkülönlegesebb anyagokból, hogy néhány ezer darabot eladjon majd a felső tízezernek. A másik módszer pedig a szintén brit Goldgenie megoldása, akik fognak egy meglévő zászlóshajót, beborítják a készülékházat arannyal, drágakövekkel és… igazából ennyi.

htc_one_m9_gold_2

Egy ilyen “luxusosításon” (saját szó) esett át most a HTC One M9 is, amely 24 karátos arany bevonattal a miénk lehet mindössze 1580 font és 83 penny ellenében. Ráadásul ha ezért az árért cserébe egyik kicsit többet várnánk, akkor a Goldgenie-nek van egy jó híre: a készüléket ugyanis exkluzív cseresznyetölgy dobozban kapjuk fülhallgatóval és töltővel, valamint ingyenes kiszállítással a világ bármely pontjára.

htc_one_m9_gold_1

Ha valamelyik olvasónk pedig egy sima HTC One M9 tulajdonosa, akkor a saját készülékét is elküldheti nekik, majd egy idő után visszakapja azt 24 karátos arany bevonattal és egy több százezer forintos számlával együtt.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid