Itt a Goophone S5 – nagyon olcsó 4 magos klón

0

Hivatalosan is megjelent az egyik érdekes Galaxy S5 klón, a Goophone S5, ami nagyon kedvező árához képest viszonylag jó teljesítményt nyújt. Persze képességekben messze van az eredetitől, de mégis jó választás lehet, ha nem akarunk sokat költeni egy okosmobilra.

A Goophone S5 kijelzőmérete megegyezik az eredetivel, azaz 5.1 colos, persze a felbontás kisebb, mivel csak 1280×720 képpontot tartalmaz. A másolat egyébként nagyon hasonlít külsőleg a Galaxy S5-re és egy kevésbé hozzáértő embert simán meg is téveszthet.

Goophone-s5-2

A készülék lelkét az MT6582-es chip adja, ami négy darab 1.3GHz-es Cortex-A7-es processzormaggal, és egy Mali-400MP2-es GPU-val bír. Ez nem a legerősebb hardver, de azért a 720p-s kijelzőt simán kihajtja, és a játékokról sem kell lemondanunk, mivel a legtöbbet azért simán elfuttatja. A RAM mennyisége 1GB, ami még elég lehet, belső tárhelyből pedig 4 vagy 8GB-ot kapunk.

Goophone-s5-4

A fő kamera 8, a másodlagos pedig 2 megapixeles, ezek minősége valószínűleg nem túl jó, de ha valakinek ez fontos, akkor egy magasabb árkategóriában érdemes válogatnia. Az akkumulátor kapacitása 2800mAh, de azt nem tudjuk, hogy ez mire lesz elég.

Goophone-s5-1

A Goophone S5 egyébként rengeteg változatban megtalálható az interneten, van 4 és 8 magos is, illetve a RAM és a ROM is különbözhet, ezekre mindenképpen érdemes odafigyelni. Az árak 100-250 dollár között mozognak, de a cikkben bemutatott verzió 150-200 dollár között kapható, ami kb. 35-45 ezer Ft.

Gizchina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid