Itt a világ első 200 GB-os microSD kártyája

1

Az egyre nagyobb felbontású képek és videók, a komoly 3D-s játékok, valamint a minőségi zenefájlok is rengeteg tárhelyet emésztenek fel. Szerencsére a memóriakártyák fejlődése is rohamléptekben halad.

Nagyjából egy évvel a 128 GB-os változat után a SanDisc most bemutatta a világ első 200 GB-os microSD kártyáját. A legtöbb csúcsmobil hivatalos leírásában az szerepel, hogy 128 GB-ig bővíthető, de csak azért, mert eddig nem volt ennél nagyobb, és szinte biztosan megbirkóznak majd a 200 GB-os újdonsággal is.

sandisk-ultra-200-gb-microsd

Egy ekkora kártyának csak akkor van értelme, ha tényleg sok adatot tárolunk rajta, ami ugyebár rengeteg másolással töltött időt jelent. A SanDisc újdonsága ezt igyekszik minimálisra csökkenteni azzal, hogy akár 90 MB/s írási sebességet is lehetővé tesz.

SanDisk Ultra microSDXC UHS-I névre keresztelt kártya kifejezetten strapabíró, hiszen víz- és hőálló is, ezen kívül pedig a mágnesesség és a röntgensugárzás sem árt neki. Ennek persze ára is van, 399 dollárt kérnek majd a 200 GB-os újdonságért, ami átszámolva kb. 105 ezer Ft-ot jelent. A megjelenés tavasszal várható.

SanDisk

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid