Itt az Android 12 negyedik bétája

0

A korábban kiadott ütemtervnek megfelelően megjelent az Android 12 negyedik béta verziója, amit hamarosan már a kész rendszer követ. Nézzük a legfontosabb tudnivalókat!

Az Android 12 Beta 4 egy fontos verzió, mivel ez már elérte a “platform stabilitás” szintet, azaz nagyon közel áll a végleges kiadáshoz, az alapvető működésen már nem fognak változtatni. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők elkezdhetik tesztelni az alkalmazásaikat az új rendszeren, illetve felkészíteni azokat a frissítésre.

A mostani béta a korábbiakhoz hasonlóan a Pixel 3 modellekre, illetve az újabb Google-készülékekre tölthető. Akik részt vesznek a béta programban, azok OTA-n keresztül kapják meg a frissítést, mások pedig megtalálják a képfájlokat a Google fejlesztői oldalán.

Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy mik változtak a Beta 3 verzióhoz képest, de minden bizonnyal sokat csiszoltak a működésen, és hibajavítások is történtek. Az érintettek még csak mostanában kezdik használni a Beta 4-et, kell egy kis idő, mire megjönnek az első tapasztalatok.

Az Android 12 kész kiadása valamikor szeptember környékén érkezhet, de pontos dátum még nincs.

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid