Itt az első valódi fotó a Samsung új 200 MP-es kamerájával, teljes minőségben!

0

Még ebben a hónapban debütál a világ első okostelefonja, ami 200 MP-es kamerával bír. A készülék egy Motorola csúcsmodell lesz, az extrém felbontású szenzort pedig a Samsung szolgáltatja. Kikerült az első nyilvános fotó, amit ezzel az egységgel készítettek, így kaphatunk némi rálátást arra, hogy mire képes az ISOCELL HP1 érzékelő.

Az alábbi fotót a Motorola egyik vezetője osztotta meg. A kép természetesen az új Edge 30 Ultra (vagy más piacokon Edge X30 Pro) 200 MP-es kamerájával készült, méghozzá 4 az 1-ben pixelösszevonással, így a felbontás 50 MP.

A kép teljes felbontásban ezen a linken nézhető meg. Bele tudsz nagyítani, így látszódni fog minden részlet. Jó eséllyel nem ez lesz az eddigi legjobb mobilos kamera, viszont a részletességre egyáltalán nem lehet panasz, főleg úgy, hogy valószínűleg normál, szobai fényviszonyoknál készült a fotó.

A Motorola Edge 30 Ultra egyébként Európában is kapható lesz, az előzetes hírek szerint 899 eurós áron, ami átszámolva kb. 366 ezer Ft. Ezért az összegért egy valódi csúcsmodellt kapunk majd 6,67 colos, 144 Hz-es, Full HD+ felbontású AMOLED kijelzővel, Snapdragon 8+ Gen 1 processzorral, 200 MP-es ISOCELL HP1 kamerával és 125 W-tal tölthető méretes akkumulátorral.

Forrás: Motorola

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid