Itt vannak a Geekmaxi Black Friday akciói

0

Mindenütt egy kis eltéréssel tartják a fekete pénteki akciókat, a Geekmaxi például egészen november 29-ig biztosít a szokásosnál kedvezőbb ajánlatokat, elsősorban háztartási, otthoni gépekkel a főszerepben. Természetesen mint mindig, a kedvezményes kínálatban ezúttal is akad néhány kiemelt ajánlat, amelyekről szintén szót fogunk ejteni. Még valami: mindegyik termék európai raktárból kerül kiszállításra, ami sokkal gyorsabb beérkezést, valamint a plusz költségek alóli mentesülést jelent.

A Geekmaxi Black Friday promóciójában most jelentős kedvezménnyel lehet hozzájutni a legkülönfélébb termékekhez.

A választékban robot és vezeték nélküli porszívók, fitneszgépek, elektromos járművek, 3D nyomtatók, de még extra nagy kapacitású powerbankok is megtalálhatóak. Az alábbi linkre kattintva tudjátok megtekinteni a teljes kínálatot:

A webáruház felkínál egy exkluzív ajándékkupont, amely a 200 euró feletti rendelések végösszegén tud mérsékelni 20 eurót. A Z3MLXWWB kód akkor is használható, ha szeretnétek megvásárolni a Roborock S7 robotporszívót, a kuponnal a végleges ár 449,99 euró lesz.

Most pedig jöjjön néhány kiemelt Black Friday ajánlat a Geekmaxi jóvoltából:

Xiaomi Roborock H7 vezeték nélküli porszívó most 265 euró, vagyis cirka 97 517 Ft a 3Ci67Ueu kuponnal.

Xiaomi JIMMY H9 Pro vezeték nélküli porszívó (ajándék felmosóval) most 349,99 euró, vagyis nagyjából 128 797 Ft a KZznecSH kuponnal.

Xiaomi JIMMY PowerWash HW8 Pro vezeték nélküli porszívó és felmosó most 249,99 euró, vagyis cirka 92 068 Ft a JMHW8PROHU kuponnal.

Következzék még egyszer a Geekmaxi fekete pénteki kiárusításának linkje:

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid