Kiderült, melyik gyártóé lehet az első 200 MP-es kamerával szerelt telefon

0

A Samsung még szeptemberben jelentette be a 200 megapixeles felbontással bíró ISOCELL HP1 szenzort, de azóta egyetlen olyan okostelefont sem láttunk, amelynek hátoldalát ez ékesítette volna. Hamarosan azonban munkára foghatják a dél-koreaiak fejlesztését – állítja a népszerű szivárogtató, Ice Universe, aki már azt is tudni véli, hogy melyik gyártó lesz az első, amely felhasználja az óriási felbontással rendelkező modult.

Ha a Xiaomi volt az első tipped, akkor tévedtél, de nem olyan nagyot. Elsőként ugyanis a Motorola használhatja fel a Samsung 200 megapixeles ISOCELL érzékelőjét, ám utánuk a Xiaomi következik majd – derül ki Ice Universe legfrissebb Twitter-posztjából.

A Xiaomi állítólag valamikor 2022 második felében mutatja be az első 200 MP-es telefonját. A Motorola valamivel korábban, de azt még nem tudni, hogy pontosan mikor. Különös módon épp a szenzor alkotója, vagyis a Samsung fogja legkésőbb hasznosítani ezt az óriási felbontású modult, a most napvilágra került értesülések alapján 2023 előtt nem számíthatunk olyan Galaxy mobilra, amelynek hátoldalára felkerül egy ilyen, vagy ehhez hasonló 200 megapixeles érzékelő.

Amennyiben erre sor kerül, valószínűleg az akkor éppen aktuális zászlóshajó Ultra variánsa kapja meg ezt a szenzort.

Ha esetleg érdekel, mégis mire képes a Samsung ISOCELL HP1, vagyis a világ legelső 200 megapixeles, okostelefonokba szánt kameramodulja, erre a linkre kattintva bővítheted tudásodat.

Forrás: Ice Universe

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid