Jackie Chan már vett magának egy Huawei Mate 60-at

0

Úgy néz ki, hogy a Huawei Mate 60 sorozat kifejezetten népszerű Kínában, az előző generációhoz képest sokkal többen vásárolják az új modelleket. A hírek szerint az ismert színész, Jackie Chan is így tett, aki egyébként nagy rajongója a márkának. Le is fotózták egy Huawei üzletben, ahogy kipróbálja és megvásárolja a készüléket.

Az egyik kínai Huawei boltban valaki kiszúrta Jackie Chant, és néhány fotót is lőtt róla. Mondjuk elég nehéz felismerni, mivel a színész visszafogott megjelenéssel, maszkot viselve látogatott el az üzletbe.

A beszámolók szerint a híresség nagyjából fél órát töltött a boltban, hogy kipróbálja a Huawei új telefonjait, majd vett is egyet. Az nem derült ki, hogy pontosan melyik Mate 60 modellt választotta, de az biztos, hogy az új szériából vásárolt.

Nyilván az ilyen híreknél sosem lehet tudni, hogy tényleg spontán történésről van-e szó, vagy esetleg egy előre eltervezett marketing akcióról, de az köztudott, hogy Jackie Chan hűséges Huawei felhasználó, már a P9 óta a gyártó zászlóshajóit részesíti előnyben, és mindig előszeretettel vált az éppen aktuális legfrissebb modellre. Az is kiderült továbbá, hogy a sztár épp a szóban forgó üzlet közelében forgatott, tehát nem kizárható, hogy valóban csak besétált beszerezni valamelyik most megjelent zászlóshajót.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid