200 MP-es kamerával érkezik a Redmi Note 13 Pro+

0

Ha minden igaz, akkor ebben a hónapban debütál a Redmi Note 13 Pro+, amelyről most több kulcsfontosságú részlet is napvilágra került. Az okostelefont kevésbé meglepő módon 200 MP-es elsődleges kamerával szerelik majd fel, akárcsak az elődjét, a borítás alá pedig MediaTek Dimensity 7200-Ultra lapkakészlet kerül.

Ha esetleg nem cseng ismerősen a bevezetőben említett MediaTek lapkakészlet neve, ez egy felturbózott változata a korábbi 4 nm-es platformnak. Az okostelefon hátlapján Samsung ISOCELL érzékelő foglal majd helyet, nagy valószínűséggel ugyanaz a HP3 modul, amelyet a Redmi Note 12 Pro+ esetében is alkalmaztak. Habár a fényképeket ugyanaz az elsődleges érzékelő készíti, a fejlettebb lapkakészletnek (a kifinomultabb képfeldolgozási képességeinek) köszönhetően sokkal jobb végeredményekre lehet számítani.

A Redmi a Weibo oldalán méltatta kedvcsináló plakátokkal az érkező Redmi Note 13 Pro+ modellt, de azt nem árulta el, hogy pontosan mikor történik a hivatalos bejelentés. Mindössze annyit hagytak meg, hogy találkozunk még ebben a hónapban. Igen valószínű, hogy a Pro+ kiadás mellett egy alapmodell és egy szimpla Pro variáns is részét képezi majd a Redmi Note 13 sorozatnak, de hogy ezek mikor debütálhatnak, az egyelőre nyitott kérdés.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid