Népszerű olcsó okosórák akciója a Tomtop oldalán

0

A TomTop-nál január 22. és 29. között a Tavaszi Fesztivált ünneplik, ennek örömére elárasztottak bennünket egy rakás kedvezményes áron kapható termékkel, vagyis jobban mondva okosórával, mert az alábbiakban az övéké lesz a főszerep. Ha netán ilyen eszköz vásárlását tervezed mostanában, akkor érdemes elolvasni a lenti ajánlatokat.

Xiaomi Haylou LS01

A készülék nem csak baráti ára miatt lehet érdemes a figyelemre, hanem azért is, mert IP68 minősítésnek megfelelő vízálló borítással rendelkezik. 9 sport üzemmód várja a mozogni vágyókat, de a 24 órás pulzusmérő, valamint alvásmonitorozás funkció is roppant hasznos az egészség megőrzéséhez. Az óra belsejében 210 mAh kapacitású aksi található, ami képes akár 14 napos üzemidőt is biztosítani. A képernyő képátlója 1,3 hüvelyk, felbontása 240×240. Az óra persze megjeleníti a fontos értesítéseket is, miután a Bluetooth 4.1 modem révén kapcsolódott az adott okostelefonhoz, tablethez. A készülék most mindössze 27,43 dolláros áron rendelhető a TomTop oldaláról, ezért az összegért cserébe a globális piacra szánt kiadással leszünk gazdagabbak. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Lemfo ELF2

Ez az óra már egy kicsit drágább szegmenst képvisel, nagyobb felbontású, 360×360 pixeles képernyő mellett, ami LTPS technológiára épül. A készülék háza rozsdamentes acélból készült, ellenálló burkolata a fröccsenő vizet is bírja, mégpedig az IP67 szabványnak megfelelően. A szíjakat tudod cserélni, ami még jól jöhet a jövőben, de az igazán hasznos vonás az, hogy az óra nem csupán pulzusmérő, de EKG funkcióval is bír. Az óra belsejében Bluetooth 5.0 modem található, valamint egy 240 mAh kapacitású telep, ami 7 napos készenléti időt biztosít. Az óra most csupán 54,99 dollárért lehet a tiéd. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Lenovo Watch X Plus

A Lenovo órája is kiválóan bírja a vizet, meg is kapta a 8ATM minősítést, szóval lehet vele úszni, fürödni, amit csak szeretnél. A kijelzőt zafírüveg borítja, így nem kell félni attól, hogy ocsmány karcok borítják majd a későbbiekben. A ház 316L fémötvözetből készült, ami egyszerre könnyű és ellenálló. Az óra borítása Bluetooth 5.0 modemet rejt, ami képes összeköttetést létrehozni bármilyen okostelefonnal vagy tablettel, és ezután értesítéseket kapunk a fontosabb eseményekről, vagy hívásokról. Az óra képes irányítani a párosított eszköz kameráját. Természeten a szokásos fitnesz funkciók is megtalálhatóak a felhozatalban, így van pulzus-, valamint lépésszámláló egyaránt. Az egyébként nagyon elegáns külalakkal bíró óra akár 45 napos készenléti időre is képes. A készülék most mindössze 34,99 dolláros áron rendelhető a TomTop webáruházából. További műszaki jellemzők és megrendelési lehetőségek ezen a linken!

Umidigi Uwatch GT

Ez az okosóra is kiváló vétel azoknak, akik szeretnek sokat mozogni, hiszen számos érzékelővel és funkcióval bír, amikkel hatékonyabbá válhat az edzés. Pulzusmérő, lépésszámláló, alvásmonitorozás és 12 sport üzemmód áll rendelkezésre, de az eszköz képes 24 órán keresztül is figyelni a keringési rendszerünket, és a kiugró értékeket jelezni nekünk. A külső borítás szintén vízálló, ezúttal az 5ATM szabványnak megfelelve, de ami igazán menő, az az, hogy az óra egyetlen feltöltéssel képes 10-15 napig is üzemelni. A Bluetooth 5.0 modem pedig már csak mondhatni hab a tortán. Az Umidigi Uwatch GT 44,99 dollárért lehet a miénk a promóció időszaka alatt. További tudnivalók és rendelés ezen a linken!

Zeblaze Vibe 5

Olcsóbb alternatíva, ám nem nélkülözi a keringést vizsgáló érzékelőket, és a lépéseket számláló szenzort sem. IPS képernyőjén 240×240 pixel sorakozik, a külső burkolata pedig IP67 minősítésnek megfelelően áll ellen az elemeknek. A negyedik generációs Bluetooth modem a legtöbb okostelefonnal és tablettel képes lesz vezeték nélküli kapcsolatot létesíteni, kivéve ha valami nagyon kőkorszaki technológiával próbálkozunk. Ha létrejött az összeköttetés, természetesen értesítést fogunk kapni minden fontosabb eseményről, nem csupán az alkalmazásokon belüli történésekről, de a szöveges üzenetekről, és persze a hívásokról is. A nagyjából másfél óra alatt újratölthető 180 mAh aksi 168 órás készenléti időt képes biztosítani. A Zeblaze Vibe 5 a TomTop jóvoltából 29,99 dolláros áron rendelhető. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Honor Band 5i

Ez a karkötő – mert inkább ezen kategóriába sorolható – nem a 0,96 colos képernyője miatt érdekes, de nem is azért, mert 9 sport üzemmódot tesz lehetővé. Még csak nem is a kiváló üzemidő miatt, ami azért határozottan nem rossz, hiszen egyetlen feltöltéssel simán elérhető a 6 nap, normál használat mellett. Az igazán nagy csoda a Honor Band 5i-vel kapcsolatban az, hogy nem kell flancos mágneses dokkolókat és egyéb semmivel sem kompatibilis töltőket használni hozzá, mivel a készülék egyszerűen belepattintható bármely hagyományos USB-A portba, és már indul is a töltés. Persze azért említést érdemel az 5ATM besorolást szerző külső borítás, a fejlett pulzusmérő, az alvásmonitorozás, a Bluetooth 4.2 modem, valamint a párosított eszköz lejátszójának vezérlése. A Honor Band 5i 29,99 dollárért lehet a Tiétek a TomTop webáruházából vásárolva. További infók és megrendelés ezen a linken!

Ha netán még több órát szeretnél látni, akkor egy bővebb kínálat erre a linkre kattintva lesz elérhető!

Megjegyzések: a rendeléshez magyar útmutatót itt találsz, a vámolásról és a vámmentes rendelési módokról pedig itt olvashatsz bővebben. Fizetni PayPallel érdemes külföldi oldalakon.

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid