Januári Leagoo akciók – Akár 50% kedvezmény!

0

Az új év alkalmából több Leagoo telefon is kedvezményes áron kapható, így ha épp egy ilyen készülék vásárlását tervezed, akkor most érdemes lecsapni a kiszemelt típusra.

A kampány oldalát itt találod:

A promóció január 8-tól 15-ig tart, számos Leagoo készülék szerezhető most be olcsóbban, de párat külön is kiemelünk.

Leagoo KIICAA MIX

Ez a gyártó első “káva nélküli” mobilja, amelyet egyébként mi is teszteltünk nemrég. Az 5.5 colos Sharp Full HD kijelző az előlap 90%-át teszi ki, a meghajtásról pedig a 8 magos MT6750T  gondoskodik 3 GB RAM és 32 GB tárhely mellett. Egy 13+2 MP-es duál kamerát találunk a hátlapon, az előlapra pedig egy 13 MP-es szelfikamera került, és a hosszú üzemidőért egy 3000 mAh-s aksi felel 5V/2A-es gyorstöltéssel. A jack csatlakozó helyett USB-C portot kapunk, amelyen keresztül digitális jel érkezik, így jobb minőségben hallgathatunk zenét a mobillal. Említést érdemel az előlapi ujjlenyomat-olvasó is, ami képes 0.1 másodperc alatt beazonosítani a tulajdonosát.

Leagoo T5

A Leagoo T5 egy igazán olcsó középkategóriás mobil korrekt specifikációkkal. Ez is egy 5.5 colos Sharp Full HD kijelzőt kapott, ám az MT6750 chipset mellé itt 4 GB RAM és 64 GB ROM társul. A hátlapon egy Sony duál kamera van 13 és 5 MP-es szenzorokkal, az előlapra pedig egy 13 MP-es OmniVision szelfikamera került. A 3000 mAh-s aksit az LG gyártja, és itt is kapunk 5V/2A-es gyorstöltést, valamint szupergyors előlapi ujjlenyomat-olvasót.

Leagoo T5c

A Leagoo T5c-ről többször írtunk mostanában, a telefon legnagyobb érdekessége az Intel x86 Airmont architektúrára épülő, 14 nm-es csíkszélességgel legyártott SC9853 chipset, ami az árához képes igen jól teljesít, és keveset is fogyaszt. További részletek: 5.5 colos Sharp Full HD IPS kijelző, Samsung 13+2 MP-es duál hátlai kamera, 5 MP-es szelfikamera, 3000 mAh-s LG akku gyorstöltéssel és előlapi ujjlenyomat-olvasó.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid