Javít a Samsung a Galaxy Note 9 kameráján

0

Elkészült a Samsung Galaxy Note 9 legújabb frissítése, ami egyes régiókban már el is érhető, és sok javítást ígér kamerás téren.

Elsőként Németországban tűnt fel a Note 9 új szoftvere, ami minden bizonnyal rövid időn belül nálunk is megjelenik. A mobil eddig is az egyik legjobb volt kamerás téren a piacon, a gyártó ígéretei szerint azonban tovább javul a fotók minősége, ugyanis több területen is fejlesztéseket eszközöltek.

Az ígéretek szerint javul az éjszakai képek minősége, és csökken a képzaj mértéke. Pontosabb lesz az éjszakai és a nappali HDR működése, illetve kevésbé lesznek sötétek az arcok olyankor, amikor hátulról érkezik a fény. Ezeken kívül az általános képminőség is javul.

A Note 9 egyébként az első Samsung mobil, amely megkapta az intelligens jelenetfelismerést, ami annak megfelelően optimalizálja a képet, hogy éppen mit fotózunk. Hasznos újítás továbbá a Flaw Detection, amely szól, ha egy kép nem sikerült jól, például homályos lett, vagy valaki épp belepislogott. Úgy tudjuk, hogy ezek működésén is csiszolt a Samsung egy keveset.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid