Jelentős csúcsmobilt mutat be az LG februárban

0

Az LG kiküldte a meghívókat a következő nagy sajtótájékoztatójára, ami február 21-én, az MWC-n került majd megrendezésre, és az is kiderült, hogy egy komoly okostelefont készülnek leleplezni.

Az LG meghívója önmagában még nem árul el sok mindent, az egyedüli konkrétumot a dátum és a helyszín jelenti: Barcelona, 2016. február 21. 14:00.

LG-MWC-invite-2016

A PhoneArena munkatársainak azonban elárulta az LG, hogy egy jelentős okostelefonnal készülnek az eseményre. Hogy ez pontosan mi lesz, azt sajnos még nem tudni, de a legtöbben természetesen az LG G5-re számítanak, amiről már számtalan szóbeszédet olvashattunk korábban.

A Korean Times szerint az LG egyik vezetője azt mondta, hogy eddig hónapokkal a Samsung után mutatták be saját csúcsmobiljukat, most azonban készen állnak egy közvetlen megmérettetésre. Ez szintén arra utal, hogy február 21-én a G5-öt ismerhetjük majd meg.

Van azonban egy másik lehetőség is, mégpedig egy hajlított kijelzős újdonság. A G Flex és a G Flex 2 is év elején kerültek bemutatásra, így nem kizárt, hogy a hamarosan debütáló készülék is valami hasonló lesz. Persze nem feltétlenül a G Flex 3-ról van szó, lehetséges, hogy egy teljesen új koncepciót kelt életre a gyártó, például egy valódi hajlítható mobilt, vagy valamilyen másfajta ívelt kijelzős megoldást.

Kíváncsian várjuk, hogy mivel állnak elő!

forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid