JIMMY és Roborock száraz-nedves porszívó és felmosó gépek akcióban

0

Több népszerű Xiaomi száraz-nedves porszívót is leáraztak a Geekmaxi oldalán, ha ilyen gépet tervezel vanni, akkor mindenképpen érdemes ránézni a kínálatra. Minden terméket EU raktárról szállítanak, így pár munkanap alatt megkapod őket, mindenféle extra fizetni való nélkül.

Az akciók főoldalát itt találod:

A száraz-nedves porszívók előnye értelemszerűen az a hagyományos típusokhoz képest, hogy nem csak a száraz szennyeződésekkel boldogulnak el. Ha kiöntöd a levest, a főzeléket vagy a reggeli kávét, akkor egy ilyen géppel másodpercek alatt tisztaságot varázsolhatsz mindenféle különösebb macera nélkül.

Ezeknek a készülékeknek a többsége két víztartállyal rendelkezik, az egyikben a tiszta víz van, ebbe akár tisztítószert is önthetünk, a másikba pedig a felszívott szennyeződés kerül. Egyébként nem csak száraz és nedves porszívózásra, hanem akár a teljes lakás felmosására is alkalmasak az ilyen masinák, nem kell többet normál felmosóval bajlódni.

Íme az akciós típusok!

JIMMY PowerWash HW8 Pro vezeték nélküli száraz-nedves porszívó és felmosó most 249,99 euró a JMHW8PROHU kuponnal (~89.500 Ft). Teszteltük is ezt a típust, nekünk nagyon bevált. A sima HW8-nál nagyobb a szívóereje és az üzemidő is jobb. 

JIMMY PowerWash HW8 vezeték nélküli száraz-nedves porszívó és felmosó most 199,99 euró a EXXIXRPH kuponnal (~71.600 Ft).

Roborock Dyad okos vezeték nélküli száraz-nedves porszívó és felmosó most 354 euró a tGPQS4YP kuponnal (~126.700 Ft).

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid