Jó áron rendelhető az YS-S05 szobabicikli a Cafago európai raktárjából

0

Nyakunkon az újabb korlátozások, és az egyre kevésbé barátságos időjárás – ezek mellett nem olyan könnyű formában maradni, ha nem akarjuk elhagyni az otthonunkat. Szerencsére azért akadnak olyan gépek, amelyek segíthetnek abban, hogy az általános kondíciónk megmaradjon, és a négy fal között is használhatjuk őket. A Cafago jóvoltából például most akciósan rendelhető az YS-S05 szobabicikli, amelyet a webáruház európai raktárból postáz ki a megrendelők számára, így a szállítási idő nem lesz hosszú, és extra költségek miatt sem kell aggódni.

Az YS-S05 szobabicikli most 180,53 dolláros, vagyis megközelítőleg 58 900 forintos áron rendelhető a Cafago jóvoltából. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A szobabicikli állítható ellenállással és csendes szíjhajtású rendszerrel bír, ami sima és szinte hangtalan működéssel kecsegtet.

A szerkezetet ellátták egy telefon- és tablettartóval is, hogy biciklizés közben filmet tudjunk nézni, vagy amit csak akarunk. A szobabicikli digitális LCD kijelzőjén pedig nyomon követhetjük a tevékenységünket.

Természetesen a kormány és az ülés magassága állítható, így a szobabicikli szinte bárki számára ideális.

A kerékpár csúszásgátló ketrecpedállal, palack tartóval és még számos egyéb kiegészítővel rendelkezik, hogy az edzések minél komfortosabbak legyenek.

A szobabicikli teherbírása 120 kg, ezt azért érdemes észben tartani. Maga a gépezet pedig 22,5 kg-ot nyom.

Az YS-S05 szobabicikli most mindössze 180,53 dolláros vagyis megközelítőleg 58 831 forintos áron rendelhető a Cafago jóvoltából. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid