Jó teljesítményt kínál kedvező áron az új Vernee X1

0

Nemrég jelent meg a 6 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel szerelt Vernee X1, ami a korábbi Vernee X speciális, frissített kiadása. Állítólag javult a teljesítmény, ráadásul kedvezőbb is lett a készülék ára, ami elég jól hangzik, és a gyártó most egy videót is kiadott, amelyben azt igyekszik bemutatni, hogy akár játékra is alkalmas a mobil.

Vernee X1 videó:

A Vernee X1 a gyártó szerint kiválóan optimalizált hardverrel és szoftverrel bír. Az erőteljes Helio P23 chip hajtja 8 magos, 2.5 GHz-es processzorral, Mali-G71MP2 GPU-val, 6 GB LPDDR4X memóriával, és ehhez jön még a vállalat saját VOS rendszere, ami továbbfejlesztett alkalmazásmenedzsmentet is kapott, hogy még gördülékenyebb legyen a működés. A teljesítményt állítólag 10%-kal sikerült növelni, míg a fogyasztás 15%-kal csökkent.

Ahogy már említettük, a 6 GB RAM mellé bőséges, 64 GB tárhelyet kapunk, ráadásul ez tovább bővíthető akár egy 128 GB-os memóriakártyával. A teljesítmény nem csak normál használatnál, hanem játékoknál is megfelelő, nincs akadozás, és a betöltési idők is gyorsabbak lettek. A hasonló áru modellekhez képest ráadásul az üzemidő is kiemelkedő.

A Banggood weboldalán most akcióban 199.99 dollárért rendelhető a Vernee X (6GB+64GB) ezen a linken.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid