Jöhet a Samsung Galaxy S10 Lite is

0

Csak nemrég számoltunk be arról, hogy hamarosan megérkezhet a Note 10 Lite, most pedig már a Galaxy S10 Lite-ról szólnak a hírek.

Idén eléggé megszaporodtak a Samsung csúcsmobiljai, hiszen három S10 és két Note 10 modell érkezett. Ezzel ráadásul valószínűleg még nem ér véget egyik sorozat pályafutása sem, mindkettő megkaphatja a maga Lite verzióját.

S10e, S10 és S10+

A feltételezett Galaxy S10 Lite okostelefon SM-G770F modellszámon bukkant fel, ami egyébként pont az Európába szánt verziót jelenti. Hogy pontosan mikor jön a készülék, azt egyelőre nem tudni, de az egyik forrás (DroidShout) szerint a mobil specifikációi megegyeznek majd a Galaxy A91 nevű készülékkel, ami az A sorozat új királya lesz 6,7 colos Full HD+ kijelzővel, Snapdragon 855 processzorral, 8 GB RAM-mal, 48 MP-es tripla hátlapi kamerával, 32 MP-es szelfikamerával, 4500 mAh-s aksival és 45W-os gyorstöltéssel.

Persze arra is van esély, hogy az S10 Lite végül gyengébb hardverrel jön, hiszen ha valóban ilyen erős lesz, akkor nem sok értelme van a “Lite” jelzőnek, ráadásul így az árat sem tudnák olyan szintre csökkenteni, hogy nagy siker lehessen a készülék.

A pontosabb részletek egyelőre tehát homályosak, de úgy néz ki, hogy készül a Galaxy S10 széria legolcsóbb tagja, amit az S10e alá pozicionál majd be a gyártó.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid