Jön a Samsung Galaxy Note 10 Lite

0

Azt eddig is lehetett sejteni, hogy a Samsung egy olcsóbb Note 10 modellel készül, most pedig kiderült, hogy a kérdéses készülék a Galaxy Note 10 Lite lesz. 

Eddig csak az újdonság modellszámát ismertük (SM-N770F), most viszont az általában megbízható forrásokkal rendelkező Sammobile megtudta, hogy Galaxy Note 10 Lite néven jön a mobil. Hogy pontosan mikről kell majd lemondanunk a kedvezőbb árért cserébe, azt egyelőre nem tudni, de nagyon valószínű, hogy nem csúcshardver lesz benne, mert akkor a Note 10e név jobban illett volna az S10e mintájára. Az S Pen viszont biztosan marad, hiszen ez a Note sorozat lényege.

Utoljára 2014 januárjában érkezett gyengített Galaxy Note telefon Note 3 Neo néven, azóta nem volt erre példa. Az pedig a teljes széria történetében egyedi lesz, hogy egy éven belül 3 különböző Note mobil jön. A készülék érkezésére még ebben az évben lehet számítani, és a hírek szerint Európában is megjelenik a Note 10 Lite, mégpedig fekete és piros színekben.

Az alap Note 10 egyébként 330 ezer Ft-os áron jelent meg nálunk, a Note 10+-ért pedig 380 ezret kérnek. Ezeknél jóval kedvezőbb árat kell kapnia a Lite verziónak, ha azt akarják, hogy sikeres legyen.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid