Visszatérhet a Xiaomi egyik kedvelt szériája a Xiaomi Mi Note 10-zel!

0

Az utóbbi időben nagy változások voltak a Xiaominál, kaptunk új, különálló márkákat (Redmi, Pocophone, Black Shark), miközben néhány jól ismert széria eltűnt, mint a Mi Max és a Mi Note, ráadásul arról is voltak hírek, hogy Mi MIX 4 sem lesz már. Most azonban egy ismert kiszivárogtató érdekes új infókat tett közzé.

Ice Univers neve nem ismeretlen a techvilágban, számos alkalommal közölt az illető megbízható értesüléseket különféle okostelefonokkal kapcsolatban. Legújabb tweetjében pedig arról ír, hogy visszatér a Mi Note széria, mégpedig a Xiaomi Mi Note 10 révén, amire már nem is kell sokat várnunk.

A Xiaomi Mi Note 10 állítólag október végén érkezik, és ha tényleg így lesz, akkor elég nagyot ugrik a széria számozása, ugyanis a készülék elődje a két évvel ezelőtt Mi Note 3.

Érdekesség, hogy a Mi Note telefonok első és második generációja csúcskategóriás volt, míg a Mi Note 3 egy erősebb középkategóriás megoldás lett az akkoriban még friss Snapdragon 660 processzorral.

Sajnos egyelőre fogalmunk sincs, hogy milyen lehet a Mi Note 10, de a tweet szerint egy zászlóshajóról van szó, vagyis Snapdragon 855+ chipsetre lehet számítani. Mivel azonban más forrásból eddig nem érkezett megerősítés a készülékkel kapcsolatban, érdemes némi fenntartással kezelni a hírt. Mindenesetre adott a kérdés, te örülnél egy új Mi Note telefonnak?

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid