Nagyon jól fogynak a Huawei Mate 30 mobilok

0

Úgy látszik, Google szolgáltatások ide vagy oda, a Huawei Mate 30 mobilokra nagy a kereslet, a gyártó szerint már több, mint egymillió példány el is kelt, ami azért tényleg nem rossz, hiszen csak pár napja van forgalomban a sima és a Pro változat. Sőt, igazából ehhez a hatalmas mennyiségű eladott okostelefonhoz nem kellettek napok sem…

A telefonok forgalmazása szeptember 26-án indult, és Richard Yu bejelentése szerint, melyet egy sencseni Huawei üzlet nyitásakor tett, az 1 milliós eredmény mindössze pár óra alatt jött össze, az online rendeléseket is beleszámolva. Volt olyan is, hogy 100 000 példány ment el egyetlen perc alatt. Úgy látszik, a kínai vállalat hatalmas támogatást kap a hazai vásárlóktól, feleletként az USA intézkedéseire.

A kereskedelmi tiltás miatt nem lehetnek a telefonokon a Google-szolgáltatásai, mondjuk ez a kínaiak számára nem bír komoly jelentőséggel, hiszen ott egyébként is ezek nélkül kerülnek forgalomba a készülékek. Hazájukban a Mate 30 és a Mate 30 Pro telefonok nagyon kapósak, az alábbi képen jól látni a kígyózó sorokat, az itt lévő emberek mind az újdonságokat jöttek beszerezni.

Egyébként a zöld (Forest Green) árnyalat tűnik a legnépszerűbbnek, mert elsőként ez a verzió fogyott el a Mate 30 Pro-ból, bár ez inkább csak a helyi ízlést közvetíti, ki tudja, a nyugati vásárlók melyik változatot részesítik majd előnyben. Bár a bemutató Münchenben volt, a Huawei egyelőre nem dobta piacra az új csúcskategóriás telefonokat Európában, vagy bárhol máshol Kína határain kívül.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid