Jön a brutális NVIDIA Shield Tablet!

1

Hamarosan bemutathatják az Nvidia új tabletét, ami valószínűleg brutális hardverrel rendelkezik majd, és leginkább a játékokra lesz kihegyezve.

Az @evleaks jóvoltából egy sajtófotót is kapunk a készülékről, ami alapján kifejezetten szép lesz. A kinézet leginkább a HTC stílusához hasonlít, hiszen elöl egy hatalmas sztereó hangszórót láthatunk, a ház pedig valószínűleg valamilyen fém lesz.

nvidia-shield-tablet

Eddig semmilyen részlet nem ismert a specifikációt illetően, de azért így is van elképzelésünk a tabletről. A processzor szerepét szinte biztos, hogy az Nvidia Tegra K1 tölti majd be, ami nagyon komoly teljesítményre képes. Ez hajtja egyébként a Xiaomi MiPad-et is, ami nemrég jelent meg a kereskedelmi forgalomban.

Az NVIDIA Shield Tablet kijelzője jó eséllyel 8 colos lesz, a felbontása pedig valószínűleg nagyobb lesz a Full HD-nál. A megjelenés ideje még nem ismert, de 2014 van megjelölve a kép forrásánál, azaz még idén számíthatunk rá.

Frissítés (2014. 07. 19.):  kiderült a legtöbb részlet az Nvidia Shield Tablet-ről!

A készüléket tényleg a Tegra K1 hajtja, és egy 8 colos Full HD-s kijelzővel rendelkezik. RAM-ból 2GB-ot kapunk, a kamera pedig 5 megapixeles lesz elöl és hátul is.

SHIELD-tablet-leak

Két változatban jön a tablet: lesz egy 16GB-os csal Wifi-s modell és egy 32GB-os Wifi+LTE verzió. Ezek 299 és 399 dollárba kerülnek majd, ami kifejezetten jól hangzik.

SHIELD-tablet-controller

Külön kontrollert is kiadnak a táblagéphez. A SHIELD Controller Bluetooth helyett Wifi-n kerszetül csatlakozik a készülékhez, ami gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé. Az 59 dollárba kerülő eszköz külön mikrofonnal és audio kimenettel is rendelkezik.

@evleaks, AndroidSPIN

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid