Jön a fizetős YouTube!

2

Rengetegen hallgatnak zenét a YouTube-on keresztül, és ez remek lehetőség a Google-nek arra, hogy egy fizetős szolgáltatást építsen fel.

Erre pedig már nem is kell sokat várni, hiszen hamarosan jön a YouTube Music Key, ami havonta 10 dollárba fog kerülni. Szerencsére egy 30 napos ingyenes kipróbálási lehetőséget azért kapunk.

fizetos-youtube-music-key

De miért éri meg fizetni a YouTube-ért? Először is teljes mértékben reklámmentes zenehallgatási élményt kapunk, másrészt pedig ezután lehetőségünk lesz a mobilos YouTube alkalmazással úgy zenét hallgatni, hogy közben ki van kapcsolva a képernyő. Ez utóbbi hiányosság már régóta szúrta a felhasználók szemét, és most kiderült, hogy rég megoldotta a Google, csak nem akarja ingyen elérhetővé tenni.

Persze ez még nem minden, hiszen kapunk “Audio-only” módot, amivel csak a hang töltődik le, a videó nem. Ráadásul lesz offline lejátszási lehetőség is, azaz kedvenc zenéinket lementhetjük majd a mobilunkra, és internetkapcsolat nélkül is meghallgathatjuk őket.

Biztosan sokakat riaszt majd el a szolgáltatástól az a tény, hogy fizetni kell érte, de azért érdemes elgondolkozni azon, hogy ezért a csekély összegért több mint 20 millió zeneszámhoz lesz korlátlan hozzáférésünk.

AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid