Hamarosan jön a Hill Climb Racing 2

0

Azt hiszem a Hill Climb Racinget legalább egyszer már mindenki kipróbálta ilyen-olyan formában. A négy éve bemutatott játékot csak a Google Play-ről eddig több mint 7.5 millióan (!) telepítették, és akkor még nem is beszéltünk az Androidon kívüli világról.

A játék amilyen szög egyszerű alapokra épül olyan szórakoztató. Lényegében egy kis járművel kell megküzdenünk a terepviszonyok által elénk állított akadályokkal, és természetesen a fizikával. Newton Bill persze ügyességünkön kívül még a játékon belüli vásárlásokra is számít.

A nemsokára érkező második részben természetesen javítottak a grafikán, és kibővítették a járművek, illetve a kis sofőrünk személyre szabhatóságát. Valamint lesz egy szép új játékmód is, amiben online játszhatunk más játékosok ellen több mint 30 különböző pályán. Persze egyjátékos módban maga a játék megfelelő ügyességgel végtelen. Az alapjáték ugyanúgy ingyenes lesz, mint az elődje. És a játékon belüli vásárlások is ismerősek lesznek. A fizetési struktúráról azonban még semmi hír.

Mindenesetre az elődöt ismerve és a bemutató videót látva személyemben egy letöltője biztosan lesz a Hill Climb Racing 2-nek. Hogy az előd sikereit meg tudják-e ismételni vagy akár lepipálni azt… nos ez még a jövő zenéje.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid