A Samsung újra árulja a Galaxy Note 3-at

3

Köztudott, hogy a 2016-os év nem sikerült túl jól a Samsung számára. Pontosabban az év első fele remek hangulatban telt – köszönhetően a Galaxy S7 és az S7 Edge megjelenésének -, azonban a második felére beköszöntött az, amiről egy mobiltelefon-gyártó cég általában csak a rémálmaiban találkozik.

A Galaxy Note 7-tel kapcsolatos kétszeri visszahívással, majd a gyártás befejezésével járó botrányok óriási anyagi terhet (mintegy 5 milliárd dollárt) róttak a cég költségvetésére. A Samsung szeretné visszapótolni a kiesést, azonban erre nem az a legjobb mód, ha régebbi készülékeket adnak el, bár azért biztosan ez is csökkenti a veszteséget.

Az idei Black Friday alkalmával megjelent a kínálatban a Galaxy Note 3 újracsomagolt változata. A 2013-as phablethez féláron, azaz 249$-ért (kb. 73 ezer forint) lehet hozzájutni az Egyesült Államokban. A készülékek két szolgáltatót támogatnak: a Sprintet és a T-Mobile-t.

note-3-black-friday

Csak hogy felfrissítsük a specifikációs műveltségünket: A Note 3 5,7 colos Full HD megjelenítővel, 3 GB RAM-mal és 32 GB háttértárral érkezett meg annak idején. Chipset tekintetében pedig a négymagos Snapdragon 800-as egység foglal helyet a házban Adreno 330-as grafikus chippel. MicroSD bővíthetőség és 3200 mAh-s cserélhető akku is jár a készülékhez, a kamerák pedig 13 és 2 megapixelesek.

forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Király Artúr

Új tag a Napidroidnál

NapiDroid