Jön a WayteQ Talk 5H+

0

A WayteQ bemutatta a Talk 5H+ mobilját, ami az előző verzió felturbózott változata. Külsőleg alig változik valami, de a belső már annál inkább!

Az első fontos fejlődés a kijelzőt érinti, ugyanis az eredeti Talk 5H 720p-s felbontása 1080p-s full HD-ra nő, és azért az 5.5 colos hatalmas kijelzőn már valamennyire látszódhat a különbség. A panel továbbra is IPS, és a minőséggel eddig is meg voltunk elégedve, tehát ezen a téren nem lesz szégyenkeznivalója az 5H+-nak.

WayteQ TALK 5H kijelzo

A nagyobb felbontáshoz erősebb processzor is kell, de ezzel sem lesz gond, mivel a felturbózott MediaTek MT6589T kerül bele. Ez négy darab 1.5GHz-re emelt órajelű processzormagot és egy PowerVR SGX544-es grafikus chipet jelent. Az új processzor nagyjából 25%-kal erősebb, mint a Talk 5H-ban lévő MT6589-es volt, mivel ez csak 1.2GHz-es magokkal rendelkezett.

A RAM mennyisége nem változott, azaz maradt az 1GB, ami reméljük azért még elég lesz a full HD-s kijelzőhöz. Annak viszont nagyon örülünk, hogy a belső tárhely 4GB-ról 8-ra nőtt, mivel ez volt az egyik legnagyobb hiányossága az előző verziónak. A kamera is jobb lett, mivel a 8 megapixel 13-ra változott, ráadásul az előlapi kamera felbontása is 3 megapixelre nőtt.WayteQ TALK 5H hatlap

A többi dolog nagyjából megegyezik a korábbi WayteQ Talk 5H-val, amit egyébként teszteltünk is. Az akkumulátor tehát marad 2500 mAh-s, illetve lesz dualSIM foglalat és microSD bővítési lehetőség is.

Az új WayteQ Talk 5H+ 60 ezer Ft körüli áron lesz majd kapható, de a megjelenés pontos dátuma még nem ismert. Mindenesetre a korábbi típus is hatalmas siker lett, így ezt is kíváncsian várjuk.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid