Jön a Xiaomi Redmi 2S!

0

A Xiaomi Redmi 1S egy jól sikerült, nagy népszerűségnek örvendő okostelefon, ezért nem is csoda, ha már úton van a folytatás. A Redmi 2S felbukkant mind az AnTuTu, mind a TENAA oldalán, így már most elég jó rálátással bírunk a készülék jövendőbeli specifikációira. 

xiaomi-redmi-2s

Az új modell még kompaktabb (134 x 67.2 x 9.2 mm) és könnyebb lesz (134 gramm), hiszen a korábbi készülék dimenziói 137 x 69 x 9.9 mm-esek, míg a tömege 159 grammos volt. A korábbiakban megszokott HD felbontás és a 4.7 colos kijelző viszont változatlan marad. A keretek vékonyabbak lettek a megjelenítő körül, és a vaku is átkerült a kamera bal oldalára.

xiaomi-redmi-2s-antutu

A masinán természetesen MIUI felület fut majd, ami 4.4.4-es Androidra épül. A Snapdragon 400-as procit 410-esre cserélték, ami azt jelenti. hogy a chipset 64 bites, ugyanakkor az 1.6 GHz-es órajelet 1.2 GHz-es váltja. Az 1 GB RAM és a 8GB belső tárhely szintén megmarad.

A hátlapi kamera 8 megapixeles, az előlapi pedig 2-es, kapunk LTE modemet, illetve egy 2200 mAh-s telep is rendelkezésre áll majd. Az előddel ellentétben ez a mobil csak egy SIM kártyát fog kezelni. A pletykák szerint a kínai gyártó dolgozik a Redmi Note folytatásán is, amiben szintén 64 bites proci lesz, csak a jóval erősebb Snapdragon 615.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid