Jön az ultravékony Motorola Moto E

0

Egy kiszivárgott fotó leplezte le a még be sem mutatott Motorola Moto E középkategóriás mobilt. Specifikációját tekintve valamivel a Moto G alatt helyezkedik el az új készülék, de azért így is akad érdekesség.

A Moto E-ben egy kétmagos 1.2GHz-es processzor lesz, 1GB RAM, és 4GB-os háttértár társaságában. Valószínűleg lesz memóriakártya bővítési lehetőség is, de azért ez így sem túl fényes eddig. A kijelző 4.3 colos lesz, aminek a felbontása még nem ismert, de szinte biztos, hogy 720p alatti lesz, azaz jó eséllyel 960×540 képpontot kapunk. Lesz még egy 5 megapixeles hátsó kamera, valamint egy másodlagos az előlapon, az akkumulátor teljesítménye pedig 1900mAh. A készülék gyárilag Android 4.4-el jön majd, ami viszont legalább jó hír.

moto-e

Ami a legérdekesebb a készülékben, az a méret. A Moto E ugyanis 124.8 x 64.8 x 6.2 mm-es lesz, ami rettentően vékony házat jelent. Összehasonlításképpen a Moto G 11.6 mm, a Moto X pedig 10.4 mm vastag volt. Összességében tehát mégis csak egy igen érdekes készülék lesz a Moto E, főleg ha nem árazzák túl.

GSMArena 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid