Jön az vízálló Sony Xperia M4 Aqua

0

Kiderül, hogy a hamarosan kezdődő MWC-n a Sony több újdonsággal is készül. Nemrég írtunk a felsőkategóriás Xperia Z4 Tabletről, most pedig az középkategóriába sorolható Xperia M4 Aqua bukott le.

Eddig kevés dolgot lehet tudni az új mobilról, de minden bizonnyal por- és vízálló lesz a készülék. Az is kiderül, hogy a Z4 Tablettel együtt az M4 Aqua is gyárilag Lollipoppal érkezik majd.

Sony-Xperia-M4-Aqua-MWC-01

Az Xperia M4 Aqua egyébként az M2 Aqua közvetlen utódja lesz, és ennek megfelelően egy középkategóriás hardverre számíthatunk LTE-támogatással. Kicsit furcsállhatnánk, hogy az M3 kimaradt a sorból, de ez megszokott a Sony-nál, hogy az éppen aktuális csúcsmodell számát kapja meg a többi készülék is (Z4, Z4 Tablet, M4 Aqua, E4).

A belépőszintű Xperia E4 egyébként egy meglehetősen szokatlan, lekerekített dizájnt kapott, és így előfordulhat, hogy az M4 Aqua is hasonlóan néz majd ki, de ez csak egy tipp.

A pár nap múlva kezdődő MWC-n tehát a Z4 Tablet és az M2 Aqua modellekre számíthatunk, de biztosan lesz más érdekesség is a Sony-ról. Az Xperia Z4 azonban minden bizonnyal csak nyár környékén lepleződik majd le.

Xperia Blog

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid