Jön a HTC Desire 12

0

Ahhoz képest, hogy a HTC szénája sosem áll jól, a cég folyamatosan tervezi és gyártja az újabb és újabb készülékeket. A tajvani manufaktúra ráadásul nem csak a csúcshardverek között szeretne sikereket, a közelmúltban kiszivárgott egy készülőfélben lévő belépőszintű okostelefonjuk, a Desire 12 doboza, rajta a mobil fontosabb adataival. 

Mivel nem csak a zászlóshajóknak van meg a maga közönsége, egy ilyen kevésbé masszív felszereltségű szerkezetről is érdemes írnunk, ugyanakkor a mobilnak nincs különösebb szégyellnivalója, egész jó dolgokat pakolt bele a HTC. A Desire 12 szíve egy MediaTek lapkakészlet, amihez 3 GB RAM jár, valamint 32 GB háttértár, utóbbi bármikor bővíthető akár 2 TB-ig. A doboz tanúsága szerint a megjelenítő 5.5 colos lesz 1440×720 pixellel, a képarány tehát 18:9.

A hátlapon az egyetlen szenzort használó elsődleges kamera lesz a főattrakció, a felbontás 12 megapixel, az apparátust felszerelték fázisdetekciós autófókusszal, és képes 1080p-s videók rögzítésére. Az előlapi kamera felbontása 5 megapixel, szelfizéshez ennyi akár elég is lehet. Említésre méltó jellemző még a 2730 milliamperórás akkumulátor, a duál nano-SIM támogatás, a WiFi 802.11 a/b/g/n, a 4G LTE, valamint Bluetooth, aminek a pontos verziója nem ismert. A Desire 12 az U12 csúcsmodellel együtt érkezhet egy az MWC után esedékes különálló rendezvényen.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid