Jön a Xiaomi Mi Max 3

0

Kereken egy év telt el azóta, amióta bemutatták a Xiaomi Mi Max 2 készüléket, így aztán lassan itt az ideje a folytatásnak. A jó hír az, hogy a Mi Max 3 jönni fog, viszont kénytelenek vagyunk egészen júliusig várni az érkezésére – tudtuk meg a vállalat első emberétől.

Az Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun egy Weibo posztban tudatta az érdeklődőkkel, hogy az okostelefon egyelőre még nincs kész, bemutatására leghamarabb júliusban kerülhet sor. Volt egyébként némi csekély esély arra, hogy a Mi Max 3 a hónap végén a Mi 8 és a Mi Band 3 társaságában debütál, sajnos azonban ennél hivatalosabban nem is űzhették volna el reményeinket.

A telefon kapcsán olyan szóbeszédek keringenek, mint a vezeték nélküli töltés lehetősége, az írisz-szkenner, a brutális kapacitású akkumulátor (5500 mAh) és a gigászi méretű, 6.99 colos megjelenítő. Korábbi jelentések alapján úgy tudjuk, hogy egy Qualcomm Snapdragon 635 lapkakészlet lesz a telefon belsejében, a hátsó oldalán pedig egy jelenleg még ismeretlen duál kamerakészlet.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid