Jönnek a 24 GB RAM-mal szerelt Android telefonok

0

Egy ismert szivárogtató szerint bizonyos kínai gyártók igazi “RAM-szörnyeteg” telefonokkal készülnek, ami azt jelenti, hogy akár 24 GB memória is lehet a legütősebb kiszerelésekben.

A hírek forrása Digital Chat Station, aki általában megbízható értesülésekkel rendelkezik. A nemrég megjelent bejegyzése szerint hamarosan jöhetnek az akár 24 GB RAM-mal szerelt csúcsmobilok, mégpedig olyan kínai gyártóktól, mint az OPPO, a OnePlus és a Realme.

A gyakorlatban ez azt jelenti majd, hogy a felsorolt márkák új zászlóshajóiból már a legkisebb kiszerelések is 16 GB RAM-mal érkeznek, és ha valakinek ez nem lenne elég, akkor választhat majd nagyobb konfigurációkat is egészen 24 GB RAM-ig. Ez a mennyiség még asztali számítógépek és laptopok esetében sem túl gyakori.

Egy másik friss hír, ami már teljesen hivatalos, hogy a ZTE alá tartozó Nubia is készül hasonló telefonnal. A Red Magic 8S Pro gamer készülék július 5-én debütál Kínában, és lesz belőle 24 GB RAM-mal szerelt verzió, ezt maga a márka jelentette be nemrég. Ha addig valaki be nem előzi őket, akkor ez lehet az első okostelefon ennyi memóriával.

Mindeközben a legtöbb mobilban jelenleg 4 GB RAM található (közel 35%), és szintén nagyon sok telefonban van 6 GB (21%) vagy 3 GB (20%) memória.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid