Jövő hónapban érkezik a Samsung strapabíró mobilja és táblagépe

0

A strapabíró táblagépek és okostelefonok nem igazán központi elemei a Samsung termékkínálatának, de azért ilyen eszközök is megtalálhatóak a választékban. A dél-koreai gyártó most hivatalosan is elárulta, hogy mikor érkezik következő ellenálló burkolattal felszerelt mobilja, a Galaxy Xcover 6 Pro, amely nem egyedül, hanem egy tablet, a szintén strapabíró Galaxy Tab Active 4 Pro társaságában fog debütálni.

A készülékek leleplezésére július 13-án kerül sor, egy kizárólag meghívásos alapon megtekinthető online rendezvényen. A Galaxy Xcover 6 Pro a Samsung visszatérését jelképezi majd a strapabíró szegmensbe, és a táblagéppel ellentétben, amelyről jelen pillanatban nem tudni semmit, az okostelefonnak már ismert néhány lehetséges jellemzője.

A mobilnak 6,56 hüvelykes megjelenítője lesz, amelynek felső részén egy csepp alakú szenzorsziget foglalja keretbe az előlapi kamerát. Ennek felbontása egyelőre nem ismert, de úgy tudni, hogy a hátlapi elsődleges képrögzítő modul 50 megapixeles fotókat készít majd, munkáját egy jelenleg még ismeretlen extra szenzor segíti majd.

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro – előzetes render

A strapabíró okostelefon meghajtásáért Snapdragon 778G chipset felelhet, amelyet 6 GB operatív memória és 128 GB háttértár egészít ki. Az energiaellátás feladatát egy 4500 mAh kapacitású akkumulátorral bízza a dél-koreai gyártó, a maximális töltési sebesség egyelőre ismeretlen.

Ami pedig a Galaxy Tab Active 4 Pro táblagépet illeti, jelen pillanatban teljesen vakon repülünk, a készülék korábban nem szerepelt egyetlen szivárogtatásban sem, így ha a július 13-án sorra kerülő bemutató előtt nem lepleznek le néhányat a specifikációi közül, kénytelenek leszünk megvárni a premiert, hogy megismerkedjünk a képességeivel.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid