Jövőre három Google Pixel modell érkezhet

0

Igaz az idei Pixel mobilokat még csak nemrég fedte fel a keresőóriás, ugyanakkor a Google már gőzerővel dolgozik a következő generáción, aminek a legfrissebb értesülések szerint három tagja lehet. A modellek kódnevei kiszivárogtak, amiből a hozzáértők le is vontak néhány következtetést, amelyek nyilván nem száz százalékosan autentikusak, de mégis elgondolkodtatóak. 

A Google különféle halfajták neveit adta a készülőfélben lévő okostelefonoknak, amelyek az Albacore, a Crosshatch, illetve Blueline kódnév alatt futnak a fejlesztetés ideje alatt. Természetesen ezek az információk mind nagyon koraiak, és talán túl sokat nem árulnak el, de az azért elég különleges, hogy 2018-ban három Pixel mobil kerülhet bemutatásra. Könnyen lehet, az Apple taktikájához hasonlóan két megszokott modell mellé egy harmadik, valóban prémium készüléket kaphatunk. Várhatóan a “Pixel” elnevezés megmarad mindhárom okostelefon esetében.

A mérget még nem érdemes a sarki patikaárustól megvenni, már csak azért sem, mert az idei modellek esetében is három név merült fel, de végül csak két telefont mutattak be. A kódneveik Muskie, Walleye és Taimen voltak. Amiben biztosak lehetünk az az, hogy egyelőre nem tudjuk pontosan miben mesterkedik a Google, viszont arról van némi elképzelésünk, hogy milyen döntések meghozatalát fontolgatja. Nektek mennyire tetszene egy Apple iPhone X mintára készült Google Pixel mobil?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid