2020-ban jön a Pocophone F2

0

A Xiaomi alá nem csupán a Redmi márka tartozik, de a Pocophone is, ami a legtöbb árérzékeny vásárlót képes volt lenyűgözni a tavaly bemutatott F1-gyel, sajnos azonban ennek a kiváló mobilnak idén nem érkezett folytatása. A sikert sikerre halmozó okostelefon végül úgy néz ki, mégis újjászületik, mégpedig jövőre, és a hír forrása ezúttal nem holmi útszéli pletyka, hanem a vállalat első embere.

A sajtó és a rajongók is egyöntetűen várták a Pocophone F2 készüléket, de idén nem érkezett meg. Pedig olyan szóbeszéd is keringett, hogy Indiában a Redmi K20 páros mint Poco F2 – náluk így ismert a brand – jelenik meg, de abból sem lett semmi. Igazából most sem tudjuk még pontosan, mikor debütál a telefon második generációja, de abban biztosak lehetünk, hogy érkezik. A Pocophone márka vezetője, Alvin Tse biztosított mindenkit, hogy a mobilról hallani fogunk 2020 folyamán.

A remek hírt a Twitter-oldalán osztotta meg a nagyérdeművel, és bár ezt nem tisztázta, valószínűleg Pocophone F2 (vagy Poco F2) néven kerül majd a boltok polcaira a pénztárcabarát zászlóshajó. A hardveres jellemzőkről egyelőre nem tudunk semmit, de sejtésünk szerint, ha tényleg fejlesztés alatt a mobil, valaki valamit úgy is ki fog kotyogni róla a nem túl távoli jövőben. Ti mennyire örülnétek egy újabb Pocophone készüléknek?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid