Két hajlítható kijelzős Samsung mobil jön jövőre

0

Már nem világrengető újdonság, hogy a Samsung hajlítható kijelzővel szerelt okostelefonokon dolgozik. A koncepció a Project Valley kódnév alatt fut, és a Bloomberg értesülései szerint már jövőre megismerkedhetünk a futurisztikus újdonságokkal, melyekből szám szerint kettő fog érkezni. 

A jelentés szerint a Samsung zászlóshajói hajlítható OLED megjelenítőket fognak használni. Egyikőjük kijelzőjét félbe lehet majd hajtani, hogy még kompaktabb legyen, míg a másik használható lesz 8 colos tabletként vagy 5 colos mobilként (kicsit homályos a leírás, de az eredeti forrás is így fogalmaz). A Bloomberg szerint mindkét masinát februárban mutatja be a Samsung, mégpedig az MWC expón.

Koncepció

Koncepció

A dél-koreai vállalat már számos olyan szabadalmat levédetett, amelyek a hajlítható okostelefonok megvalósításához lesznek hasznosak, azaz konkrét bizonyítékok is vannak a Samsung ilyesfajta terveire.

A Bloomberg jelentése még arra is kitért, hogy a hajlítható mobilok nem a Galaxy S széria tagjai lesznek. Ez egybevág a korábbi értesülésekkel, miszerint Galaxy X néven jön a Samsung hajlítható készüléke.

forrás: Bloomberg, via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid