Jövőre (újra) jönnek a duál kamerás HTC mobilok

0

Idén több komoly hardveres felszereltséggel rendelkező HTC okostelefon is bemutatásra került, gondoljunk csak az U11 vagy az U11+ készülékekre. Egy fontos 2017 csúcstelefonjaira jellemző alkotóelem azonban mindegyikből kimaradt, ez pedig a duál hátlapi kamerakészlet. Szerencsére a legfrissebb értesülések szerint a jövőben a HTC is adoptálni fogja az ilyen apparátusokat. 

A HTC elnöke, Chialin Chang nemrég azt nyilatkozta, hogy a vállalata 2018-ban duál kamerás mobilokkal fog előrukkolni. A vezető azt is hozzátette, hogy a cég tartja az idei stratégiát, és mindössze öt, esetleg hat készüléket terveznek bemutatni a következő évben. A terveik között szerepel még a kínai piac meghódítása, ami valóban egy komoly hadszíntere az okostelefonok forgalmazásának. Az említett ázsiai régióban leginkább az olyan középkategóriás mobilok dominálnak, amelyeknek az ára nem haladja meg az átszámítva 300 dolláros összeget. Így aztán komoly változások lesznek a vállalat üzletpolitikájában, hiszen a HTC sosem mozgott otthonosan az alsóbb termékkategóriákban.

A kép csak illusztráció

Chialin Chang természetesen kitért a HTC Google általi felvásárlására is. A folyamat most is zajlik, immáron csupán a részvényesek közti megegyezésre várnak, akik 2018 elejére valószínűleg konszenzusra fognak jutni. A HTC elnöke ezen felül nem kommentálta cégének részvételét a Google referenciamobilok megalkotásában, azon túl, hogy a tajvani manufaktúra tervezte és készítette a Pixel 2-t.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid