Júliusban érkezhet a Meizu MX6

0

A legújabb pletykák szerint a Meizu július 19-én leplezheti le legújabb felsőkategóriás mobilját, az MX6-ot.

Hogy miért csak felsőkategóriás mobil, és nem zászlóshajó? Nos, a kínai gyártó kacifántos névadásainak köszönhetően már igen nehéz eldönteni, hogy pontosan melyik is az igazi csúcsmobiljuk. Alapvetően a MediaTek alapokon nyugvó MX széria (pl MX4, MX5) tölti be ezt a szerepet, de ezeknek a készülékeknek létezik egy nagyobb, erősebb és Exynos chipsettel szerelt kiadásuk is, amelyek az MX Pro, vagy csak simán Pro nevet viselik (Meizu MX4 Pro, Meizu Pro 5).

Meizu Pro 6

Meizu Pro 6

Idén azonban igencsak felborították ezt a rendszert, ugyanis az aktuális MX modellnél előbb érkezett a Pro variáns. A Meizu Pro 6 a széria többi darabjával ellentétben ráadásul nem is Samsung, hanem MediaTek Helio X25 chipsettel került forgalomba, sőt, 5.2 colos képernyőjével kisebb is, mint a júliusban érkező, 5.5 colos MX6.

Az MX6 szintén MediaTek processzort kaphat, méghozzá a tajvani gyártó tízmagos Helio X20-asát. Ehhez társul még 3, illetve 4 GB RAM, valamint 32 vagy 64 GB tárhely. Bővíthetőségről még nem esett szó. A kamerák terén, mint tudjuk, nem a megapixelek számítanak, de most be kell érnünk ennyi infóval: a hátlapi szenzor 20.7, míg az előlapi 8 MP-esnek ígérkezik.

meizu mx6

Ezek után nehéz megmondani, hogy mégis milyen mobil lesz a Meizu MX6, hiszen láthatólag sehogy sem illik bele a gyártó termékpalettájába. A korábbiaktól eltérően az aktuális Pro modellnél nagyobbnak, de mégis gyengébbnek ígérkezik. Olyan, mintha még maga a Meizu sem tudná, hogy hogyan pozicionálja be saját készülékét.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid