Karakteres kiegészítők – Samsung Galaxy S6 Edge tokok minden alkalomra

0

A telefontokok nem csak külsőségekben, de funkciójukat tekintve is különböznek egymástól. Bár ez így elsőre furcsán hangozhat, hiszen nyilvánvaló, hogy egy védőtok fő rendeltetése a telefon védelme a különböző balesetektől.

Attól függően, hogy milyen eseményre készülsz, vagy milyen tevékenységet végzel, más-más típusú tok lehet az adott helyzetben célravezető. Gondolj egy kempingezésre vagy biciklitúrára. Elindulnál úgy, hogy a telefont csak egy ultravékony, ám elegáns tok védi a rá leselkedő veszélyektől? Vagy gondolj egy fontos üzleti vacsorára, ahol a tárgyaló partnerek előtt egy olyan telefontokkal jelensz meg, ami legkevésbé sem egy komolyan vehető üzletember benyomását kelti.

A praktikus elegancia jegyében

A feledékenység nem bűn, de sokszor kellemetlen helyzeteket produkálhat, ha éppen csak a legszükségesebb dolgokat felejted otthon. Bankkártya, jogosítvány, személyi, lakáskulcs? Kivel ne fordult volna még elő, hogy a szupermarketben a pénztárnál jusson eszébe, hogy a pénztárca bizony kimaradt a reggeli pakolgatás közben? A telefon viszont szinte már állandó tartozékunkká vált, így kicsi az esélye, hogy pont azt felejtjük otthon.

A Flip Wallet tok egy elegáns és letisztult megjelenésű, rendkívül praktikus S6 Edge kiegészítő azok számára, akik szeretik a legfontosabb irataikat mindig kéznél és egy helyen tartani. A kinyitható előlap hatékonyan véd a különböző felületi sérülésektől, a beépített igazolványtartó zsebnek köszönhetően pedig akár bankkártyád is szó szerint mindig kéznél lehet.

s6-tok-uk_EF-WG920PBEGWW_000000003_Front-Open_black

A legkeményebb bevetésnek is ellenáll

Az Urban Armour Gear márka neve mára összeforrt a katonai tesztelésnek, törésteszteknek alávetett, hihetetlenül masszív védőtokokkal, amelyeket azért fejlesztettek, hogy ellenálljanak a legdurvább körülményeknek is.

Az extrém szituációkban is tökéletesen helytálló UAG védőtok, robosztus kinézete ellenére rendkívül könnyű darab, ráadásul a gombok elérése és kezelése sem jelent problémát. A masszív külső dacára az UAG Composite tokok le- és felhelyezése pofon egyszerű, így bármikor gond nélkül lecserélheted egy másik alkalomhoz illő darabra.

uag

Minden, amit látnod kell

Mindannyiunk számára fontos telefonunk épségének megóvása, de sokan idegenkednek az olyan harsány, rikító kiegészítőktől, amik már messziről magukra vonják az emberek figyelmét. Pláne, ha maga a készülék olyan impozáns darab, hogy nem szeretnénk, ha egy kevésbé attraktív tok vagy hátlap rontana az S6 Edge csinos megjelenésén.

A Clear View egy különleges, kinyitható Galaxy S6 Edge tok, mely formatervezésben tökéletesen passzol a készülékhez, így semmit nem vesz el annak eleganciájából. Extraként meg kell említenünk az áttetsző kijelző fedőlapot, ami nem csak az időt, hanem a töltöttségi szintet, a beérkező üzeneteket és a nem fogadott hívásokat is mutatja az előlap felnyitása nélkül.

Ha a hátlapot nem szeretnéd eltakarni, ugyanakkor fontos számodra a készülék megóvása a felületi sérülésektől, de tökéletesen átlátszó tokot keresel, akkor is van megoldás. Bár a tok szinte láthatatlan, a kemény peremvédő rétegnek köszönhetően megóvja a készülék sarkait és peremeit az esetleges karcolásoktól. Ha viszont még ennél is feltűnés-mentesebb kiegészítőre vágynál, ez az ultravékony Spigen tok lesz számodra a legmegfelelőbb.

forrás: Smart Clinic

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid