Karcsú házzal és óriási akkuval érkezik a Vivo X5 Max s

0

A rekordvékonyságú mobiljával nemzetközi figyelmet szerző kínai Vivo hamarosan egy új készülékkel fog előrukkolni. Az X5 Max s elnevezésű okostelefont várhatóan május 13-án mutatják be, de a kínai telekommunikációs hivatal weboldalának hála, már most tudni, hogy milyen is lesz. 

Ahhoz, hogy egy készülék forgalomba kerüljön a Kínai Népköztársaság határain belül, először tanúsítványt kell szereznie a már említett TENAA-tól, és a certifikáció egyik velejárója a telefon tulajdonságainak napvilágra kerülése. A Vivo X5 Max s korántsem lesz olyan vékony, mint az X5 Max, azonban még így is elég karcsú a maga 7.29 mm-es vastagságával. Ha pedig hozzávesszük, hogy egy 4150 mAh-s akkumulátor is belekerül ebbe a telefontestbe, még kívánatosabbá válik a Vivo újdonsága, amely más téren is csábító ajánlatnak ígérkezik.

Vivo-X5Max-s-is-certified-by-TENAAVivo-X5Max-s-is-certified-by-TENAA (2)

5.5 hüvelykes Full HD kijelző, nyolcmagos, 64 bites MediaTek MT6752-es lapka, 2 GB RAM, 16 GB-os, akár 128 GB-ig bővíthető belső tárhely és LTE modem teszi teljessé az X5 Max s specifikációit. A kamerákat tekintve pedig egy 5 megapixeles előlapi, valamint egy 13 megapixeles hátlapi szenzor áll majd a rendelkezésünkre.

A készülék képes két SIM kártyát is kezelni, mégpedig “dual standby” módban, ami azt jelenti, hogy amíg az egyik kártyával telefonálunk, addig a másik eltűnik a hálózatról. A bemutató dátumát május 13-ára sejtik a bennfentesek, de a várható árat még egyelőre nem tudni.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid