Kaszálták a Huawei P40 széria párizsi bemutató eseményét a koronavírus miatt

0

A Huawei a mai napon tájékoztatta a partnereit és a meghívott vendégeket, hogy a P40 mobilok március 26-ára tervezett párizsi sajtóeseménye elmarad a koronavírus fenyegetése miatt. Szerencsére így sem maradunk új Huawei zászlóshajók nélkül, annyi változott, hogy kizárólag online lehet majd követni a leleplezést.

Az eredeti bemutató esemény helyett tehát csak online közvetítés lesz, a dátum azonban nem változott, ugyanúgy március 26-án ismerhetjük meg a Huawei P40 készülékeket. A műsor itteni idő szerint 14:00-kor kezdődik, és amint elérhető lesz a közvetítés linkje, be fogunk számolni róla.

A Huawei kiadott egy új előzetes képet is a P40 szériához, amelyen a hatalmas kamerasziget van a középpontban. A legütősebb modell óriási méretű, 52 MP-es Sony fő szenzorral, 40 MP-es ultraszéles látószögű kamerával, két darab telefotó egységgel (3x és 10x optikai zoom), illetve egy 3D-s ToF érzékelővel jöhet, és így néz majd ki:

Hardveresen, kijelzőben, kamerákban és üzemidőben is egész biztos, hogy a legjobbak között lesznek a P40 mobilok, de a Huawei továbbra sem használhatja a Google szolgáltatásait, így a vásárlóknak be kell majd érniük a gyártó saját megoldásaival. Nagy kérdés, hogy így mennyire lesznek népszerűek a telefonok Európában, de ez csak a megjelenés után fog kiderülni.

Forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid