Kaszát kaphatott az Oppo Find N5 Flip

0

Február közepén kezdett el terjedni egy szóbeszéd, mely szerint az Oppo kiszáll a hajlítható készülékek piacáról, mivel ezek az okostelefonok egyáltalán nem teljesítettek jól a tavalyi évben. Később a vállalat határozottan elutasította ezeket a feltételezéseket. Most egy friss értesülés talán magyarázatot adhat arra, hogy miért kezdtek el ilyesmiről beszélni a tech világ pletykafészkei, ugyanis a Find N5 Flip megjelenése kaszát kaphatott.

A minap egy megbízható forrás publikált egy jelentést, mely szerint az Oppo Find N5 Flip, amely a Find N3 Flip folytatása lett volna, kaszát kapott. Igen, tudnak az ázsiaiak számolni, csak náluk a 4-es olyan balszerencsés szám, mint nálunk a 13-as, kerülni szokták termékek elnevezésekor. Forrásunk nem fejtette ki, hogy az Oppo miért döntött a készülék törlése mellett, de valószínűleg a korábbi Flip modellek eladásai nem voltak elég jók ahhoz, hogy indokolt legyen a termékcsalád folytatása. Amennyiben valóban így határoztak a kínai gyártó fejesei, talán egy kicsit elhamarkodottan döntöttek, mivel a hajlítható kijelzős, jelen esetben flip mobilok még nem mutatták meg teljes potenciáljukat.

Szerencsére a gyártó teljesen nem vesztette el érdeklődését a hajlítható készülékek iránt, mint ahogyan ezt a hivatalos közleményükben is jelezték. Vagyis az Oppo Find N5 továbbra is a megjelenés felé robog. A mobil a globális piacon valószínűleg a OnePlus Open 2 néven lesz kapható, ugyanez volt a helyzet a Find N3-mal is, ez szolgált ugyanis a OnePlus Open alapjául.

Az Oppónak érdemes lesz rákapcsolni, mert állítólag a Xiaomi MIX Fold 4 is meg fog jelenni a nemzetközi piacon. Ez lesz a kínai gyártó első globálisan is elérhető hajlítható kijelzős okostelefonja. Szintén idén érkezhet a MIX Flip, ami a Xiaomi első flip stílusú mobilja lesz, de ennek forgalmazása Kínára korlátozódik majd. Aztán ott a Vivo is, ami az X Fold 3 szériával száll be a versenybe, az X Flip 2 viszont megmarad a kínai vásárlóközönségnek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid