Kedvcsináló videón a Honor hajlítható kijelzős készüléke, a Magic V

0

Hamarosan bejelentésre kerülhet a Honor első hajlítható képernyős okostelefonja, ami a Honor Magic V nevet kaphatja a keresztségben. A vállalat nemrégiben közzétett egy rövid videós kedvcsinálót, amelynek fókuszában a készülék formaterve található, illetve a zsanérmechanizmus hézagmentes kialakítása.

Az eddigi értesülések alapján az okostelefon csúcskategóriás hardverrel debütál majd, amelynek központi eleme a Qualcomm nemrégiben bejelentett Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlete lesz. Mint a most közzétett videón is látható, a készülék a Galaxy Z Fold mobilokat idéző kialakítást kap egy hosszúkás külső képernyővel, illetve egy flexibilis kialakítású nagyobb belső panellel. Utóbbin egyébként semmilyen formatervi elem nem látszik, amely megtörné a megjelenítő folytonosságát, ez pedig arra utal, hogy vagy nem lesz semmilyen szelfikamera a belső részen, vagy valamilyen kijelző alá integrált megoldással próbálkozik a Honor.

A videó alapján azt is jól látni, hogy a gyártó büszke arra, hogy a Magic V teljesen összecsukható, és ilyen állapotában nincs rés a képernyő két része között. Ez nem csupán jól néz ki, de tartósság szempontjából is jóval kedvezőbb, hiszen így a por kisebb eséllyel jut be a zsanérba.

A külső képernyő úgy tűnik, hogy a jobb oldalán ívelt, a felső keret alatt pedig egy kivágást látni, vélhetően ide kerül a szelfikamera. A készülék alján az USB-C foglalatot, valamint a hangszórórácsot vehetjük szemügyre.

Azt sajnos egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy a Honor mikor tervezi bemutatni az újdonságot, de az ilyen kedvcsináló és figyelemfelkeltő posztok erőteljesen arra utalnak, hogy a bejelentésre már nem kell sokat várni. Másik fontos kérdés az, hogy milyen árazást képzeltek el a hajlítható képernyős mobil mellé, arról nem beszélve, vajon terveznek-e nemzetközi forgalmazást.

Forrás: Honor via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid