Kedvező áron jön a Vernee X új, 6GB+64GB-os kiadása

0

Hamarosan újabb kedvező árú készülékkel jelentkezik a gyártó, ami a Vernee X egy speciális kiadása lesz, és 6GB memória mellett 64GB háttértárral lesz szerelve.

A négy kamerával ellátott Vernee X-ből már két verzió is napvilágot látott, méghozzá egy 6GB+128GB-os és egy 4GB+64GB-os változat. Most úgy tűnik, hogy a Vernee egy speciális harmadik kiadást is megjelentet X1 néven, ami 6GB memóriával és 64GB háttértárral érkezik. Ez elődökhöz képest jobb teljesítményt, és baráti árcédulát ígérnek.

Már egy videó is kikerült, amin a hardver és az akkumulátor teljesítményét mutatják be:

A 6GB memória és 64GB háttértár mellett egyéb adatok is kiderültek róla. 6 colos, 18:9-es képarányú FHD+ kijelzőt kap, ami az előlap 83.8%-át teszi majd ki. Kényelmes fogást nyújt majd, hála a 2.5D kerekítéseknek, ráadásul a képarány miatt nem lesz szélesebb, mint egy átlagos 5.5 colos készülék.

Ez a verzió is 4 kamerát kap majd, melyeket szintén továbbfejlesztettek az elődökhöz képest. Hátul egy 16 MP-es és egy 5 MP-es egység teljesít szolgálatot, amelyek Sony IMX 258-as szenzort, és f/2.0-s apertúrát kaptak. Elöl hasonló lesz a felállás (13MP +5 MP), amelyet felturbóztak a legújabb Beauty mód 2.0-val is.

Belülre a Helio P23-as chipje kerül majd, ami már támogatja a legújabb LPDDR4X memóriamodulokat is, és akár 2.5 Ghz-en is futhat. A Mali G71-MP2 GPU-nak köszönhetően a teljesítmény 10%-kal nőtt, miközben a fogyasztás 15%-kal csökkent. Ezek kiegészülve a 6GB memóriával gyors és akadásmentes használatot vetítenek előre, a háttértár pedig akár 128GB-os kártyával is bővíthető.

Hála a 6200 mAh-s akkumulátornak, illetve az optimalizált VOS rendszernek, akár 4 nap használati idő is elérhető, készenléti időre pedig elképesztő 76 napot adtak meg. A gyorstöltésnek köszönhetően 2.5 óra alatt tudjuk majd maximumra tölteni a telepet, ráadásul elvileg azt is megoldották, hogy kevésbé melegedjen az elődnél. Ez a speciális verzió is rendelkezik majd arcfelismeréssel, és ezen a téren is fejlődést ígérnek, de szerencsére marad a jó öreg ujjlenyomat-olvasó is, ami a mobil hátulján helyezkedik el.

A gyártó legújabb készüléke a Vernee X1 nevet kapta, és a Banggoodon lesz először kapható 199.99 dolláros áron, méghozzá április 16. és 22. között. A Vernee oldalára feliratkozók részt vesznek egy sorsoláson is, ahol egy Vernee X1-et sorsolnak majd ki. Részletek a Vernee X1-ről ezen a linken, a vásárláshoz pedig látogassatok el a Banggood oldalára.

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid