Képeken a Galaxy S5 hivatalos tartozékai

0

A Samsung a múlt hónapban mutatta be az S5-öt, viszont a bemutatón nem említettek semmilyen hivatalos tartozékot a készülékhez. Most felbukkant néhány kép a MobileFun áruház honlapján, ami azt bizonyítja hogy számos variációja lesz a tartozékoknak.

Az első ilyen egy műanyag kemény védőtok, amely a mindennapi használat során védi meg a készüléket. Tekintettel arra, hogy az S5 ára bőven 200 ezer Ft fölött lesz, a tok 7600Ft körüli ára nem olyan sok.

protective-hard-case-grey1

A következő tartozék az ,,S-View Wireless Charging Cover” nevet kapta, ami egy kihajtható tokot takar. Ennek egy úgynevezett ,,Cut-Out” azaz kivágott felület található az előlapján, aminek a segítségével anélkül tudjuk felvenni hívásainkat, vagy megnézni értesítéseinket, hogy felpattintanák a fedelet. A vezeték nélküli töltés is működik anélkül, hogy levennénk a tokot a készülékről. Az ára nem éppen olcsó, ugyanis 20 ezer forintba kerül, és csak fekete és fehér színben lesz kapható.

s-view-wireless

Az előbbi toknak van egy olyan változata, amely kicsivel olcsóbb. Ez 17 ezer forintos árával több színben is kapható lesz. Hátránya viszont, hogy ennél a toknál nem lesz elérhető a vezeték nélküli töltés a tok eltávolítása nélkül.

s-view

A következő tartozék, a ,,Flip Wallet Cover”, amelyen nincs kivágott felület, és ezzel ugyanúgy nem tölthető a telefon vezeték nélkül. Viszont ha kinyitjuk, akkor a bal oldalon egy kártya tartót találunk. Ezen tok ára 11 ezer forint körül lesz, és több színben kapható.

wallet

A tartozékok valószínűleg a jövő hónap derekán már megvásárolhatók lesznek a Samsung honlapján, és kis idő elteltével a MobileFun oldalán is.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid