Új telefonszériát indít a Xiaomi, képeken a Redmi Turbo 3

0

A Xiaomi zászlaja alatt ténykedő Redmi márka hamarosan új szériát mutat be Kínában, amely a Turbo névre fog hallgatni. Az új sorozatot valahová a “Note” és a “K” széria közé pozícionálja a gyártó, de a cél a korábbiakhoz hasonló: megfizethető áron biztosítani a csúcskategóriás teljesítményt. A Redmi Turbo 3 lehet a sorozat első készüléke, és most kiszivárgott képeken csodálhatjuk meg az okostelefont.

A Redmi Turbo 3 igencsak érdekes hátlapi kialakítást kaphat, amelyen három képrögzítő egység foglal helyet. A megnyerő kínai úriember kezében lévő telefon állítólag 200 megapixeles elsődleges kamerával lesz felszerelve, amely optikai képstabilizátorral is bír. Azt is jól látni, hogy az egyik modul makró képek készítésére lesz alkalmas, ez foglal helyet középen.

A fénykép mellett két renderelt kép is napvilágra került, amelyek az eddigi ismeretek alapján készültek, tehát spekulatív jellegűek, de azért jól ábrázolják a Redmi Turbo 3 hátlapi dizájnját. Az okostelefonról már kering néhány szóbeszéd a kínaiak egyik kedvelt közösségi oldalán, a Weibón.

Ha hihetünk ezeknek, akkor a belsejében a nemrég bejelentett Snapdragon 8s Gen 3 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot. A csúcskategóriás platform mellé akár 16 GB RAM és 512 GB háttértár is kerülhet az adott kiszereléstől függően.

A Redmi Turbo 3 várhatóan Android 14 operációs rendszert futtat majd, amelyet a kínai gyártó HyperOS felhasználói felülete tesz egyedivé.A hardveres összetevőket egy 5500 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával, a telepet 90 wattos töltéssel lehet majd táplálni. A megjelenítőről azt beszélik, hogy 6,67 hüvelykes lesz, 1220p+ felbontású, a gyártás során pedig egy 120 Hz-es OLED panelt alkalmaznak majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid