Képeken a Samsung Galaxy Tab S10 Ultra táblagép

0

A szivárogtatók a júliusi Unpacked esemény kapcsán állandóan a Galaxy Z Fold és Galaxy Z Flip szériás hajlítható mobilokról, a Galaxy Watch okosórák következő generációjáról és a dél-koreai gyártó első okosgyűrűjéről, a Galaxy Ringről szoktak értekezni, pedig nagyon úgy tűnik, hogy táblagépekkel is készül a gyártó. Ezek közül a csúcsmodell, a Galaxy Tab S10 Ultra most renderelt képeken mutatja meg dizájnját, ami nem igazán változik az elődhöz képest.

Minden túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a Samsung Galaxy Tab S10 Ultra teljesen ugyanúgy fog kinézni, mint a Galaxy Tab S9 Ultra. Marad a kettős előlapi kamera és a szenzorsziget, amely a Galaxy Tab S8 Ultrával debütált, és sokak kedélyét borzolta. Hogy a kamerák milyen jellemzőkkel rendelkeznek, azt egyelőre nem tudni, de valószínűleg kapunk egy széles és egy ultraszéles látószögű modult is.

A Samsung Galaxy Tab S10 Ultra várhatóan 326,4 x 208,6 x 5,45 mm-es méretekkel rendelkezik majd, ami megegyezik a Galaxy Tab S9 Ultra dimenzióival. Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyit nyomhat a készülék, de valószínűleg ebben sem lesz eltérés a 2023-as modelltől, ami 732 grammos súllyal bír. Ha a dizájn nem változik, az annyiban jó hír, hogy a korábbi generáció tartozékai (gondoljunk itt főleg a tokokra) talán passzolni fognak az új modellhez is.

A táblagép hátlapján két képrögzítő egységet és egy vájatot látni, amely a mágnesesen rögzíthető S Pennek ad helyet. A táblagép oldalain négy hangszórót látni, amelyeket újfent az AKG fog hangolni.

A Samsung Galaxy Tab S10 széria is valószínűleg három modellel érkezik. A Galaxy Tab S10+-ról már tudjuk, hogy a belsejében MediaTek Dimensity 9200+ lapkakészlet teljesíthet szolgálatot. Az alapmodellről és az itt látható Ultra variánsról viszont hardveres szempontból semmit nem tudni.

Lehetséges, hogy akárcsak a Galaxy S24 Ultra, a Tab S10 Ultra is kizárólag Snapdragon chipkészlettel jelenik meg. Arra is van esély, hogy a Samsung Snapdragon X Elite vagy X Plus chipeket alkalmaz, mint a Galaxy Book 4 Edge laptopban, ami nemrég debütált. A szóban forgó lapkákat egyébként kifejezetten ARM rendszerű Windows-os eszközökhöz szánják, de igazából semmi nem tiltja, hogy Android tabletekbe szereljék őket.

Az összehasonlítás kedvéért: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

A fenti kérdésekre hivatalos választ a július 10-én esedékes Unpacked eseményen kaphatunk, amelyen tehát leleplezik a Samsung Galaxy Z Fold 6 és Galaxy Z Flip 6 mobilokat, a Galaxy Watch 7 okosórákat, a vadonatúj és ultraprémium kategóriában futó és szokatlan kinézetű Galaxy Watch Ultra okosórát, és persze a vállalat első okosgyűrűjét, a Galaxy Ringet, és talán az itt említett tableteket is.

Forrás: AndroidHeadlines

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid