Képen a Samsung Galaxy F, ami az S5-öt váltja majd!

0

Pár napja írtunk először a Samsung Galaxy F-ről, ami a pletykák szerint a Galaxy S5 utódja lehet majd. Most egy egész jó minőségű kép került napvilágra, amiből elég sok következtetést le lehet vonni.

Az új modell valószínűleg megegyezik a korábban már sokat emlegetett Galaxy S5 Prime-mal, csak a neve lett más. Úgy néz ki, hogy a Samsung is rájött, hogy nem szerencsés minden készüléket az S szériába tenni. Talán ennek köszönhető az is, hogy az S4 Zoom utódja a K Zoom nevet kapta, megszakítva ezzel a sort.

galaxy-f

Az új Galaxy F-ben az f betű egyébként a fashion, azaz a divat szóra utalhat, és a most kiszivárgott kép is ezt támasztja alá. Jól látszik, hogy lecserélték a műanyag borítást, és az új modell már egy alumínium unibody házzal jön. A szokásos lekerekített forma megmarad, de a kijelző körüli káva elég vékony lesz. A hátlapon egyébként nem sokat változik a kamera és a LED villanó elrendezése, és a pulzusmérő sem tűnik el.

A pletykák szerint a Galaxy F egy 5.2 colos QHD Super AMOLED kijelzővel jön majd, és a Snapdragon 805-ös processzor hajtja, 3GB RAM társaságában. A kamera valószínűleg 16 megapixeles lesz, és optikai képstabilizátort is kap.

A Galaxy F-et (vagy akármi is lesz a végső neve), már akár ennek a hónapnak a végén is bemutathatja a Samsung.

@evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid