Sony Xperia Z3 – már szeptemberben jöhet

0

Több információ is kiszivárgott a Sony Xperia Z3-ról, amik közül az egyik legfontosabb a készülék megérkezésének az ideje, de kapunk azért más érdekes híreket is vele kapcsolatban.

Valószínű, hogy több hamarosan bemutatkozó csúcsmodellben is az új Snapdragon 805 teljesít majd szolgálatot, ha azonban hihetünk a Twitterre kikerült infóknak, akkor az Xperia Z3-ban csak Snapdragon 801 lesz, hasonlóan a korábbi Z2-höz. Persze ez is egy nagyon erős processzor, tehát nem kell annyira megijedni, ráadásul lesz más érdekesség, amivel kompenzálják a hardvert.


A hírek szerint rendkívül vékony lesz a Z3 kijelző körüli kerete, ráadásul maga az egész készülék is mindössze 7mm-es vastagsággal rendelkezik majd. Persze ilyen méretekkel elég nehéz lesz megoldani a vízállóságot, de azért reméljük, hogy nem marad ki ez sem.

A Sony Xperia Z3 várhatóan szeptemberben mutatkozik be, és így olyan készülékekkel kell majd versenybe szállnia, mint például a Galaxy Note 4 vagy az iPhone 6.

A korábban emlegetett Xperia Z Ultra utód pedig valószínűleg nem fog megjelenni, de bemutatkozott helyette az 5.3 colos Xperia T3, ami szintén rendkívül vékony lett.

Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid